Over ons

Bestand

Turnkring Gymnia vzw

Bestand Downloaden

Missie Turnkring Gymnia

Bij Turnkring Gymnia kan je terecht voor recreatieve gymnastieklessen waar de basis van het toestelturnen wordt aangeleerd door een uitgebreid begeleidersteam. Dit met maximale aandacht en respect voor alle leden van eender welke afkomst, overtuiging of met eventuele beperkingen.

Uit de recreatieve groepen kunnen meer getalenteerde gymnasten instappen in de pre-competitie of de competitiegroep. Er wordt met deze gymnasten op een kindvriendelijke manier getraind op techniek en weerbaarheid om kunnen deel te nemen aan een haalbaar competitieniveau.


Maatschappelijk doel Turnkring Gymnia vzw

Het doel van de vereniging zonder winstgevend doel omvat het uitbouwen van een turnkring (turnen te nemen in de meest uitgebreide zin van het woord). De vereniging streeft de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel na door alle aangepaste middelen. Zij kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

(Artikel 4 uit de statuten van Turnkring Gymnia vzw)


GymnastiekFederatie Vlaanderen


Turnkring Gymnia is aangesloten bij de GymnastiekFederatie Vlaanderen